Occasion leasen

NIEUW BINNEN

De beste deal in kiezen en rijden voor zowel jong gebruikte en nieuwe personenwagens én bedrijfwagens.

Waarom Voorraadlease?


Goedkoper

Voor tweedehands leasen (occasionlease of gebruikte auto lease) geldt hetzelfde als voor tweedehands kopen; het is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe auto. Dat komt omdat een groot deel van aanschafwaarde al is afgeschreven. Het eerste jaar schrijft namelijk al 30% van de auto af, het 2e jaar 20% en de jaren daarna steeds minder. Een auto die de eerste afschrijving in de eerste 2 jaren heeft gehad kun je dus voor een aantrekkelijker tarief leasen. Je rijdt nog steeds een vrij nieuwe auto, maar tegen lagere maandelijkse kosten.


Kortere looptijden

Een leasecontract sluit je meestal voor een periode van 48 of 60 maanden dit komt omdat de auto dan verder kan worden afgeschreven. Een langere looptijd betekend lagere leasekosten maar ook een langere verplichting en dus ook meer risico. Wat als er tussendoor iets veranderd in de mobiliteitswens of autokosten budget. Ook op dit punt biedt het leasen van een gebruikte auto grote voordelen omdat de contractverplichting veel korter zijn namelijk veelal rond de 24 maanden. Naast de lagere leaseprijs dus ook minder risico en meer flexibiliteit. Met occasion shortlease, tweedehands shortlease geniet u van nog kortere looptijden.


Soepelere acceptatie

Doordat het object risico lager is omdat de eerste afschrijving al heeft plaatsgevonden en het feit dat de auto veelal al beschikbaar is zijn de acceptatie eisen veel minder streng dan bij een nieuwe auto. In het algemeen is het acceptatie traject korter en is er veel eerder groen licht.


Lagere bijtelling

Bij het leasen van tweedehandsauto’s profiteer je vaak van een lagere bijtelling. Dit komt omdat de overheid het percentage bijtelling vaststelt bij de eerste registratie. Het percentage geldt dan voor een periode van 5 jaar. Als je besluit een gebruikte auto te leasen, die nog in de lagere bijtelling valt bespaar je vaak behoorlijk op je bijtelling dus meer netto geld, goedkoper en meer flexibiliteit


Direct wegrijden

Zowel voor onze gebruikte auto’s of nieuwe voorraadauto’s met extra aankoopkorting geldt: u kunt direct wegrijden. Kiezen en rijden dus.
New
3 voertuigen

Voertuigoverzicht

Audi A3 Sportback 1.5 tfsi cod sp l.e.

Audi A3

Sportback 1.5 TFSI CoD Sp L.E.
  • 2019
  • 42.952 km
  • Benzine
  • Handgeschakeld
  • Keldonk
Operational lease€ 646,- p/mFinancial lease€ 313,- p/m
Polestar 2 Launch edition

Polestar 2

Launch Edition
  • 2020
  • 15 km
  • Elektrisch
  • Automaat
  • Keldonk
Operational lease€ 859,- p/mFinancial lease€ 761,- p/m